Ons verhaal


Vos projects is ontstaan uit de passie voor de bouw en het bijhorende vakmanschap. Johny Vosdellen, de oprichter van Vos immo, verdiende als vastgoedmakelaar zijn sporen. Hij weet dan ook als geen ander wat klanten bezielt, wat de meerwaarde is van engagement en expertise in het vak.

In 2017 startte hij met zijn eigen projectontwikkelingsbedrijf om zijn ultieme droom te realiseren: bouwen zoals het moet, zonder toegevingen, op een transparante manier. Efficiënt, kwaliteitsgericht, met een doorgedreven service voor zijn klanten. Deze aanpak wierp zijn vruchten af. Steeds meer klanten vonden hun weg naar Vos projects en het bedrijf groeide organisch uit tot een gewaardeerde projectontwikkelaar.

Bouwen zoals het hoort

Het vakmanschap is nog steeds één van de fundamentele pijlers van Vos projects.  Wij besteden ook bijzondere aandacht aan een optimale voorbereiding. Op die manier verloopt het bouwproces op een vlotte, tijdsefficiënte manier. Een heel uitvoerige, efficiënte planning is voor ons steeds van kapitaal belang.

“De vurige passie voor bouwen.

De uitgesproken zin voor kwaliteit.

Ze zitten in onze genen gebakken.”

Zonder toegevingen

Voor Vos projects is bouwen geen kwestie van eliminerende keuzes. Kies je voor een mooie woning? Of voor een degelijke woning? Of liever voor een betaalbare woning? Of een energieverstandige woning? Of…

Vos projects gaat ervan uit dat iedere woning alle elementen zoveel mogelijk dient te verenigen: degelijk, mooi, betaalbaar, energiebewust, met een lange, onbezorgde levensduur, …

Familiale passie

Johny is de motor achter ons bijzonder klantgericht advies en begeleiding. Hij begeleidt de projecten van het eerste ontwerp tot het afsluiten van de overeenkomst, over de administratieve molen van vergunningen en premies heen. Tot slot neemt hij de nazorg voor zijn rekening. Dicht bij de klant. Samen met de klant. In dienst van de klant.

Robert-Jan is dan weer gebeten door alle bouwtechnisch aspecten van het bouwproces. Hij buigt zich over de planning en de perfecte uitvoering van het bouwproject, vanaf de eerste spadesteek. Tom voelt zich thuis op onze werven. Zijn geoefend oog voor details, zin voor perfectie en organisatietalent zorgen ervoor dat iedere woning beantwoordt aan de Vos project-norm. Elke Vos projects woning is bouwtechnisch zoals het hoort, en -we maken er een erezaak van- wordt gerealiseerd binnen de vooropgestelde totaalprijs.

Dit zijn wij. Dit is Vos projects. Welkom!