TOWN HALL 2.0 – 15 Ben-Passief appartementen te koop – 55% verkocht

  • townhall
  • 5
  • inplantingA
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7

Nieuwbouw $172000 - Nieuwbouwproject
2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Print

WERKEN ZIJN GESTART – 55% VERKOCHT 

Projectontwikkelaar Vos Projects start vandaag met de verkoop van hun nieuw, prestigieus woonproject “Town Hall 2.0” op de hoek van de Joseph Smeetslaan en de Boeienaarstraat in Maasmechelen. De naam van het project verwijst naar het gemeentehuis dat zich tegenover het project bevindt.
Het cijfer 2.0 geeft aan dat BLOK A en BLOK B, die ontwikkeld zullen worden door Vos Projects, een ander karakter hebben dan de rest van het woonproject. Deze twee woonunits zullen namelijk voldoen aan het BEN-Label en een hogere afwerkingsgraad krijgen. Prijzen vanaf 172.000 (Exclusief kosten) (Inclusief berging en parkeerplaats) met hoge beschikbare budgetten voor een afwerking naar eigen smaak

 

”De Groene opportuniteit”.

Het, ‘state of the art’ & “energiezuinig” appartementencomplex bestaat uit 15 appartementen en 1 commerciële unit. De werken zijn reeds gestart. , de oplevering is voorzien voor voorjaar 2020.
Town Hall 2.0 zal een perfect uitgelezen plek worden voor zowel starters, (jonge) gezinnen als senioren.

Town Hall 2.0

Vos Projects, vertelt over het ontstaan van de naam van het woonproject “Town Hall 2.0”:

“Aangezien het gehele project dezelfde benaming heeft, maar wij enkel instaan voor de ontwikkeling van BLOK A en BLOK B, zochten wij naar een manier om ons te diversifiëren. De naam ‘Town hall 2.0’ spreekt dus voor zich, met deze naam willen wij aantonen dat onze woonblokken anders zullen worden ontwikkeld dan de rest van het bouwproject. “Town Hall 2.0” geeft ons project dat ietsje extra en bezorgt ook de bewoners iets unieks. Wij zijn bijzonder trots, met dit project willen wij dan ook een meerwaarde creëren voor de bewoners van Maasmechelen: wonen op de Town hall 2.0 is genieten van het leven.”

Duurzame architectuur

Bij de opzet werd rekening gehouden met diverse factoren waaronder de integratie van het woonproject in het straatbeeld. Het variërende aantal verdiepingen creëert tevens een mooie, speelse overgang tussen het hogere hoekgebouw en de laagbouwappartementen. Dankzij de juiste combinatie van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen wordt ook het moderne karakter van het gebouw mooi geïntegreerd, deze geven het project zowel een esthetische als een duurzame meerwaarde. Qua duurzaamheid zijn er – naast het gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen – ook tal van andere lage-energietechnieken in het project geïmplementeerd zoals een regenwaterwinningssysteem, vloerverwarming met warmtepomp en zonnepanelen, isolatie, domotica e.a…. Alle wooneenheden hebben ook een E-peil lager dan <20. Hierdoor vertoeven de residenten in een erg aangename, groene en energiezuinige omgeving en kunnen zij tevens genieten van 5 jaar vrijstelling van hun onroerende voorheffing.

Afwerking & algemene beleving: 360° service

Alle appartementen zijn ontworpen met een bijzondere aandacht voor het comfort van de bewoner. Ruimte, licht en beleving staan hierbij centraal. De binnenruimtes slaan een brug met de buitenomgeving waardoor er een extra ruimtelijk gevoel gecreëerd wordt.  Dankzij de grote ramen is er enorm veel lichtinval in de appartementen en de (ruimtelijke) beleving is hier optimaal. Qua interieurinrichting is er geen specifiek, eenduidige stijl. Alle appartementen kunnen namelijk geheel op maat, conform de wensen en behoeften van de koper, ingericht worden. In overleg met de bewoners zorgt onze samenwerking met Bouwpunt Brickx er vervolgens voor dat alle wooneenheden tot in detail afgewerkt worden, de focus ligt telkens op kwaliteit. De 360° service is het grondbeginsel van Vos Projects: van het bouwontwerp tot de persoonlijke opvolging van de afwerking en andere mogelijke wensen die de kopers hebben.

Omgeving

Residentie Town Hall 2.0 bevindt zich op een AAA-locatie te midden van de gezellige dorpskern van Maasmechelen. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen: de nabijheid van autosnelwegen, de vele mogelijke bestemmingen dankzij het uitgebreide aanbod van het openbaar vervoer, scholen, de talloze sportfaciliteiten in de buurt, het park… Verder is de Maasmechelen ook gekend als shoppingcentrum met tal van leuke winkels en voldoende, gratis parkeergelegenheid. Bovendien floreren ook het culturele en het verenigingsleven in Maasmechelen en zijn horeca en middenstand ook erg goed vertegenwoordigd. Kortom, Maasmechelen heeft alles om het zijn bewoners volledig naar hun zin te maken.

 

 

 

 

 

Eerder gerealiseerd project in Heusden: