6 Ben-Passief appartementen Residentie Gennus te Genk

50% Verkocht, Nieuwbouw $179500 - Nieuwbouwproject
 • Residentie Gennus bestaat uit 6 energiezuinige appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. Er zijn appartementen met 2 of 3 slaapkamers elk met een bewoonbare oppervlakte tussen de 75 en 105 m2. De ondergrondse garage biedt plaats aan 6 parkeerplaatsen, 6 bergruimtes en een fietsenstalling, tevens zijn er ook 2 parkeerplaatsen bovengronds.
  Tevens worden er verschillende hernieuwbare energiebronnen voorzien, namelijk zonnepanelen en een warmtepomp, om zo een gedeelte van de energie plaatselijk te produceren.Deze maatregelen, waarbij de focus ligt op het verminderen van de netto energiebehoefte en het verbeteren van het binnenklimaat, zorgen ervoor dat we nu al ruimschoots voldoen aan de BEN (Bijna Energie Neutraal) normen die de overheid zal invoeren en verplichten vanaf 2021. Hierdoor geniet de koper van tal van voordelen, zoals een besparing op de verwarmings- en elektriciteitsfactuur en tevens ook een vrijstelling van de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar. Een realistische besparing van 6.500 a 7.500 euro voor de eerste 5 jaar !Zie website ; www.woneningennus.be Prijzen vanaf 179.500 euro voor een appartement exclusief kosten + 15.000 euro voor een autostandplaats + berging in kelderniveau !Het project is getekend door de architect Fred Hias, met het idee om een uitdagende en tevens een functioneel geheel te tekenen creëert de architect een totaal nieuwe vorm van luxe. Een mooi, modern en strak uitzicht in een hedendaags karakter geplaatst en gecombineerd met een goed doordachte indeling van de ruimtes op verschillende niveaus. Het geheel oogt strak volgens het principe “ Less is More “ en biedt daarbij alle comfort die men mag verwachten van een hedendaags project. Het project wordt gebouwd  Casco Plus 100% afgewerkt
 • Afwerking tot in de puntjes.Zowel voor de bouw als voor de afwerking werken wij  samen met vakmensen waarmee wij een langdurige  relatie hebben opgebouwd.
  Zij ontwerpen en bouwen voor u zoals u het in gedachte  hebt. Kwaliteit en precisie worden hoog in het vaandel  gedragen. Dit komt ook terug in de afwerking van uw  appartement, waar wij oog hebben voor het kleinste details.Onze energie zuinige appartementen zijn voorzien van standaard vloerverwarming. Ze worden gebouw volgens de strengste energie normen die nu van toepassing zijn. U als kandidaat koper bepaald zelf de afwerking zodat u een appartement heeft dat volledig naar uw goesting is ontworpen en 100% afgewerkt is.Lastenboek
  Bij ons ontvangt u als koper een transparant lastenboek en gedetailleerde plannen. Hierin vindt u een uitgebreide omschrijving van wat u concreet van ons kan verwachten. Met onze partners zoals ; C-profel Ramen, Lambrechts Sanitair en Verwarming, Ixina Keukens en Absa Tegelhandel, weet u dat u een ruime keuze heeft met de beste materialen.

  Keuken
  Samen met onze keukenontwerper creëert u  uw eigen keuken op maat die voldoet aan  uw wensen. Omdat u bij ons zelf rechtstreeks  contact heeft met de vakmannen, heeft u zelf  een grote inspraak in het ontwikkelen van uw  appartement. Zij bekijken samen met u hoe  ze uw dromen kunnen realiseren.

  Kwaliteit
  Door onze traditionele manier van bouwen staan  wij garant voor kwaliteit en degelijkheid. Zo wordt ons gebouw opgetrokken in volledig  dragend metselwerk en wordt er geen gebruik gemaakt van lichte wanden. Bovendien kiezen  wij ervoor om onze appartementen en  gemeenschappelijke delen standaard af te werken met  degelijke en onderhoudsvriendelijke materialen.

Download onze prijslijst

Eerder gerealiseerd project in Heusden, met vergelijkbare oppervlakten: