Residentie Melde 7 Ben-Passief appartementen

  • DSC02588
  • DSC02594
  • DSC02599

100% Verkocht, Nieuwbouw $177950 - Nieuwbouwproject
2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Print

Residentie Melde (Reeds 6/7 verkocht) Laatste appartement gelijkvloers te koop

Op het gelijkvloers is er een autostandplaats  voorzien voor elk appartement, daarnaast is er een aparte fietsen staling voorzien, in het gebouw bevinden zicht 2 liften zodat elk appartement via de lift bereikbaar is.  Met ruime terrassen die zuidgericht zijn, krijgt men veel lichtinval in de woonkamer met open keuken wat een aangename sfeer creëert. Elk appartement is voorzien van een grote living met open keuken, met een 2 a 3 slaapkamers , een badkamer met bad of inloopdouche. De appartementen hebben een opp. van 84 t/m 132 m2 bruto.

Er wordt veel aandacht besteed aan duurzame materialen die de levenskwaliteit alleen maar ten goede komt. De doordachte indeling van de appartementen, samen met een doorgedreven thermische- en geluidsisolatie vormen de basis voor een hoog wooncomfort. Het energieverbruik wordt verder teruggedrongen door het wegwerken van koude bruggen en een hoge luchtdichtheid, gekoppeld met een uitgebalanceerd D ventilatiesysteem.

Tevens worden er verschillende hernieuwbare energiebronnen voorzien, namelijk zonnepanelen en een warmtepomp, om zo een gedeelte van de energie plaatselijk te produceren.

Deze maatregelen, waarbij de focus ligt op het verminderen van de netto energiebehoefte en het verbeteren van het binnenklimaat, zorgen ervoor dat we nu al ruimschoots voldoen aan de BEN (Bijna Energie Neutraal) normen die de overheid zal invoeren en verplichten vanaf 2021. Hierdoor geniet de koper van tal van voordelen, zoals een besparing op de verwarmings- en elektriciteitsfactuur en tevens ook een vrijstelling van de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar. Een realistische besparing van 6.500 a 7.500 euro voor de eerste 5 jaar !

De bouwheer plaats overal vloerverwarming i.p.v. standaard radiatoren en een degelijke keramiek tegel in groot formaat in de woonkamer, keuken, wc , badkamer en hal gedeelte. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer met de nieuwste design in warme kleuren om uw slaapkamers aan te kleden. De laminaat vloeren zijn van een speciale kwaliteit geschikt voor vloerverwarming. De ramen zijn voorzien van hoog rendementsglas met 3-dubbele beglazing met een lichtgrijze kleur aan de buitenkant .

Er is een grote keuze van verschillende materialen om de smaak van iedereen te optimaliseren.

De bouwwerken starten tegen oktober- november 2017 en oplevering is voorzien zomer 2019.

Want bouwen naar de toekomst toe kan al vandaag gerealiseerd worden. Waarom zouden we het dan niet doen ! Op deze manier krijgt uw appartement naar de toekomst toe een zekere positieve waardestijging. Tenslotte koopt u niet elke dag zomaar een appartement. ! U koopt een BEN appartement voor de toekomst.

Zoals u ziet en kunt lezen is dit niet zomaar een project, maar een project waarin de bouwheer aandacht geeft voor wat echt belangrijk is! Comfort en kwaliteit die tot in de punten zijn uitgewerkt en samengaan voor u!

Wilt u meer weten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u om met u de bouwplannen en de afwerkings materialen door te nemen. U krijgt van ons een info folder /bouwplannen / lastenboek/ Wet Breyne realisatie mee waarop u alles te weten komt over dit project zodat u deze nog eens rustig kan nalezen.

Prijzen vanaf 177.950,00 euro (exl. btw) voor meer informatie kan u ons steeds telefonisch of door te surfen naar www.vosimmo.be

Eerder gerealiseerd project in Heusden, met vergelijkbare oppervlakten:

Verkoop in het BTW-stelsel van 21%, ereloon notaris, dossierkosten en aandeel basisakte. Alle afmetingen bij benadering. Beschrijving ten informatieve titel en onder voorbehoud/ kleur 3d’s niet bindend