Residentie Ter Hoeven

 • 06 Back Day I
 • 09 Front Day I (2)

50% Verkocht, Nieuwbouw $179950 - Appartement, Nieuwbouwproject
2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Print

Residentie “Ter Hoeven” bestaat uit 14 ruime BEN-appartementen met E-Peil <20 gelegen aan de Waterstraat 68-70 te Munsterbilzen. Het project heeft drie bouwlagen en is tevens volledig onderkelderd, met meer dan voldoende parkeergelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers en de mogelijkheid om uw fiets te stallen. U kunt tevens rustig genieten van de zon gerichte grote terrassen en tuinen, met een hoog levenscomfort in een appartement dat klaar is voor de Toekomst !

Het project is getekend door de architect Fred Hias. Met het idee om een uitdagende en tevens een functionele vorm te tekenen creëert de architect een geheel nieuwe luxe vorm van wonen in onze hedendaagse maatschappij. Een mooi modern en strak uitzicht in een hedendaags karakter geplaatst en gecombineerd met een goed doordachte indeling van de ruimtes op verschillende niveaus. De combinatie van natuurlijke materialen en texturen geven het project een warm karakter. Het geheel oogt strak volgens het principe “ Less is More “ en biedt daarbij alle comfort die men op hoog niveau mag verwachten.

Op het kelderniveau is er een autostandplaats + berging voorzien voor elk appartement, daarnaast is er een aparte fietsen staling voorzien en is er ruimte voor bezoekers, via 3 afzonderlijke liften kan men de verschillende appartementen bereiken. Met ruime terrassen die zuidgericht zijn, krijgt men veel lichtinval in de woonkamer met open keuken wat een aangename sfeer creëert. Elk appartement is voorzien van een grote living met open keuken, met een 2 a 3 slaapkamers , een badkamer met bad of inloopdouche.

Er wordt veel aandacht besteed aan duurzame materialen die de levenskwaliteit alleen maar ten goede komt. De doordachte indeling van de appartementen, samen met een doorgedreven thermische- en geluidsisolatie vormen de basis voor een hoog wooncomfort. Het energieverbruik wordt verder teruggedrongen door het wegwerken van koude bruggen en een hoge luchtdichtheid, gekoppeld met een D ventilatiesysteem.

Tevens worden er verschillende hernieuwbare energiebronnen voorzien, namelijk zonnepanelen en een warmtepomp, om zo een gedeelte van de energie plaatselijk te produceren.

Deze maatregelen, waarbij de focus ligt op het verminderen van de netto energiebehoefte en het verbeteren van het binnenklimaat, zorgen ervoor dat we nu al ruimschoots voldoen aan de BEN (Bijna Energie Neutraal) normen die de overheid zal invoeren en verplichten vanaf 2022. Hierdoor geniet de koper van tal van voordelen, zoals een besparing op de verwarmings- en elektriciteitsfactuur en tevens ook een vrijstelling van de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar.

De bouwheer plaats overal vloerverwarming i.p.v. standaard radiatoren en een degelijke keramiek tegel in groot formaat in de woonkamer, keuken, wc , badkamer en hal gedeelte. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer met de nieuwste design in warme kleuren om uw slaapkamers aan te kleden. De ramen zijn voorzien van hoog rendementsglas met 3-dubbele beglazing met een zwarte kleur aan de buitenkant . Tenslotte zijn deze appartementen voorzien van grote zon gerichte terrassen.

Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een domotica systeem om uw appartement op een simpele manier efficiënte manier te kunnen bedienen. Er is een grote keuze van verschillende materialen om de smaak van iedereen te optimaliseren.

Zoals u ziet en kunt lezen is dit niet zomaar een project, maar een project waarin de bouwheer aandacht geeft voor wat echt belangrijk is! Comfort en kwaliteit die tot in de punten zijn uitgewerkt en samengaan voor u!
Wilt u meer weten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u om met u de bouwplannen en de afwerkingsmaterialen door te nemen. U krijgt van ons een info folder /bouwplannen / lastenboek/ Wet Breyne realisatie mee waarop u alles te weten komt over dit project zodat u deze nog eens rustig kan nalezen. Prijzen vanaf 179.950,00 euro (exl. btw) voor meer informatie kan u ons steeds telefonisch of via het onderstaand contactformulier bereiken.
Verkoop in het BTW-stelsel van 21%/ Registratie, ereloon notaris, dossierkosten en aandeel basisakte. Alle afmetingen bij benadering. Beschrijving ten informatieve titel en onder voorbehoud/ kleur 3d’s niet bindend

De bouwwerken zullen starten in het eind 2020, de oplevering is voorzien voor het voorjaar 2022!

Want bouwen naar de toekomst toe kan al vandaag gerealiseerd worden. Waarom zouden we het dan niet doen ! Op deze manier krijgt uw appartement naar de toekomst toe een zekere positieve waardestijging. Tenslotte koopt u niet elke dag zomaar een appartement. ! U koopt een BEN appartement voor de toekomst.

 • 2 of 3 slaapkamers
 • Parkeerplaats ondergrond voor zowel bewoners als bezoekers
 • Zuidgeorienteerde tuin/terrassen
 • E-peil <20 – incl zonnepanelen & warmtepomp
 • Keukenbudget vanaf 10.000 euro
 • Sanitair budget vanaf 4000 euro
 • vloerenbudget tussen 30 à 50 euro
 • Domotica
 • Vloerverwarming
 • Prijzen vanaf 179.950 euro (exl KK)