Team


‘Some people want it to happen, some wish it would happen; we make it happen’
–  Michael Jordan

Drijvende krachten achter Vos projects management zijn Johny Vosdellen & Robert Bemelmans. Met meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling, management en verkoop van vastgoed ontwikkelde en realiseerde zij tal van succesvolle vastgoedprojecten. Johny  zijn rol in projecten varieerde van directeur tot teammanager en van planontwikkelaar tot makelaar. Hij werkte hierbij voor grote vastgoedondernemingen. Door deze variëteit in werk en projecten heeft Johny gedurende zijn loopbaan een gedegen focus en realistische visie op vastgoed ontwikkeld. Johny was adviseur en directe samenwerkingspartner voor commerciële marktpartijen zoals beleggers, eigenaren en investeerders. Ook werkte hij voor en met overheden, corporaties en zorginstellingen. Hij is een bruggenbouwer die mensen en organisaties weet te binden op een mensgerichte manier. Zijn stijl wordt hierbij gekenmerkt door een realistische kijk en praktische instelling.

Naast Johny is zijn partner Robert werkzaam als adviseur voorVos projects management. Zijn jarenlange ervaring in de bancaire sector, vastgoedbranche en zijn bedrijfskundige achtergrond zijn een grote  meerwaarde voorVos projects management. Als geen ander weet Robert de synergie te bereiken tussen wensen, eisen en idealen en deze  om te zetten naar reëel rendement.

Samen met zijn partner Robert Bemelmans vormt Johny Vosdellen een team van scherpe geesten, constant op zoek naar resultaat, rendement en vernieuwing. ‘We geloven datVos projects management daarbij innovatief voorop loopt. De passie voor het creëren van een duurzame leef- en woonomgeving is daarbij onze belangrijkste drijfveer. We geloven daarbij dat onze opdrachtgevers simpelweg kwaliteit verlangen om hun ambitie om te zetten in rendement en eindresultaat!’ aldus Johny.