Neen, wij gaan op alle vlak verder. Fiscale issues, hypotheekadvies, … u vraagt.

Daarenboven zorgen wij ervoor dat wij uw eigendom op de beste manier in de markt positioneren èn de verdiende ‘branding’ geven. Dit vereist visie, vakkennis, creativiteit, flexibiliteit en dynamisme. Want communiceren over een vastgoedobject betekent schaken op meerdere borden tegelijk. Het gaat onder anderen over het verwerven van draagvlak voor en het communiceren over het eigendom.

Voor een degelijke waardebepaling van uw eigendom bent u bij Vos Immo aan het juiste adres.  Door onze jarenlange ervaring en uitstekende regionale marktkennis krijgt u een taxatie, gebaseerd op de steeds wisselende marktomstandigheden. De ideale waarde is immers de prijs die een potentiële koper bereid is te investeren.  En die impulsen verwerken is nu net wat Vos Immo doet om een zo correct mogelijke prijs te bepalen.

Overweegt U Uw eigendom te verkopen of te verhuren? Kom dan vrijblijvend met ons praten. Met plezier lichten wij onze werkwijze toe. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze jarenlange expertise uw wensen en verwachtingen kunnen invullen.

Mag ik u uitnodigen op de koffie voor een vrijblijvend gesprek?